چهارشنبه, 19 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهرقدس :
سالن ورزشی چند منظوره محمدآباد بزودی به بهره برداری می رسد
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهرقدس گفت: سالن ورزشی چند منظوره محمدآباد بزودی به بهره برداری می رسد.

رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهرقدس :

سالن ورزشی چند منظوره محمدآباد بزودی به بهره برداری می رسد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس،حسن چیوایی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور قهرمانان رزمی کار برگزار شد، گفت: امروز یکی از روزهای خوب شورای شهرقدس است، زیرا میزبان قهرمانان رزمی کار هستیم که با تلاش و کوشش شبانه روزی پرچم جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآوردند.

وی ضمن تاکید بر قدردان بودن همه مسئولان و مردم از این قهرمانان ورزشی  که تمام توان  و تلاش خود را برای افتخار افرینی به مردم شهرمان صرف می کنند گفت: ما وظیفه داریم با ایجاد بستر مناسب و حمایت های ویژه زمینه موفقیت  این ورزشکاران و بروز استعداد  نهفته دیگر جوانان شهرمان را موجب شویم.

وی افزود: با توجه به پتانسیل و استعداد بسیار خوبی که کودکان و نوجوانان شهرقدس در ورزش دارند شورا و شهرداری سعی در افزایش سرانه ها و زیرساخت های ورزشی این شهر دارند.

رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهرقدس گفت: با پیگیری های صورت گرفته در جهت رشد زیرساخت های ورزشی امروز شاهد آغاز به کار پروژه های ورزشی در اقصی نقاط شهر هستیم.

چیوایی اظهار داشت: در همین راستا سالن چند منظوره محمدآباد با امکانات ویژه احداث  و بزودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

در پایان این جلسه از قهرمانان رزمی کار شهرقدس تجلیل و قدردانی شد.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس